Mornington Leisure

Project Manager: Spring and Co.
Architect: Oxford Architects
Project Duration: 12 weeks

GPDE were appointed to assist in Mornington Leisure Centre’s refurbishment.

 

Works included the current Reception being reduced to a small welcome area in order to increase the size of their new cardio suite. A dividing wall was built to separate an area of the sports hall in order to integrate this new space with the rest of the gym with a real importance on maintaining a stable temperature.

 

The disabled wet room was replaced but remained in its current location and a full refurbishment of the men’s and ladies dry change facilities was carried out. The basement gym was experiencing issues with damp which was rectified before any remedial works were carried out. Areas of the upper levels remained open throughout the duration of the project.